ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα για τρεις

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από το Μπακού με το τρίποντο στις αποσκευές του.

Published

on

Ο “Δικέφαλος” έμεινε στο 0-0, σε ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν τον ικανοποιεί, καθώς ήθελε κόντρα στην, έστω και θεωρητικά πιο εύκολη αντίπαλο του στους ομίλους του Europa League, να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς πραγματοποίησαν την πρώτη τους συμμετοχή με τον δικέφαλο στο στήθος σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, Μπερμπάτοφ, Ζάιρο και Σάμπο αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος σε παιχνίδι του Europa League με τον “Δικέφαλο”.

Ο Βουλγαρος επιθετικός αποκτήθηκε αργά και έτσι δεν μπορούσε να δώσει το παρών στους αγώνες των προκριματικών το φετινό καλοκαίρι, ενώ οι Ζάιρο και Σαμπο είχαν αγωνιστεί με τις ομάδες τους στη φάση των προκριματικών της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και έτσι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Europa League.

Είναι και αυτό ένα δείγμα της νέας προσπάθειας που γίνεται στον “Δικέφαλο” το φετινό καλοκαίρι, με την ομάδα να έχει πολλούς νέους παίκτες και να απαιτείται σημαντικός χρόνος για να “δέσει” και να αποδώσει αυτά που δουλεέυι και ζητάει ο Ιγκόρ Τούντορ στις προπονήσεις.

Comments

Trending