Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«H ΑΕΚ ήθελε να πέσει για να την πάρει ο Μελισσανίδης χωρίς χρέη»

Συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στη χρονιά όπου η ΑΕΚ υποβιβάστηκε από την Super League, παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Νίκος Κατσικοκέρης

Στέργιος Αναστασιάδης

«H ΑΕΚ ήθελε να πέσει για να την πάρει ο Μελισσανίδης χωρίς χρέη»

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος πλέον επιθετικός μίλησε στο Primasport και είπε χαρακτηριστικά: 
 
 «Eκείνη η χρονιά, όπως σας είχα πει ήταν πάρα πολύ δύσκολη, κάτι που ο κόσμος της ΑΕΚ δεν το μάθαινε, δεν το ήξερε. Το μέγεθος είναι τεράστιο. Δεν μπορεί να το ζήσει ένας ποδοσφαιριστής, εάν δεν ενταχθεί σε μια τέτοια ομάδα. Όταν πήγα στην ΑΕΚ τα πρότυπα και οι συνήθειες δεν είχαν αλλάξει καθόλου.

Όμως στο αγωνιστικό κομμάτι η απόδοση κι αυτό που υπήρχε στα αποδυτήρια ήταν κάτι πολύ διαφορετικό. Ο προπονητής ήταν ο Βλάχος, οποίος έκανε τρομερά μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει την ομάδα και μα την σπρώξει εκεί που ήθελε. Πρόεδρος ήταν ο Θωμάς Μαύρος, ήταν ο κος Δημητρέλος, τεχνικός διευθυντής ήταν ο Βασίλης Τσιάρτας.

Κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά παραιτούνταν κι έφευγαν κι εμείς δεν ξέραμε τι συνέβαινε. Έρχονταν χρήματα από κάποιον κύριο Βυτιάδη. Στην ομάδα ήμασταν απλήρωτοι όλον τον χρόνο. Όλα τα παιδιά πηγαίναμε και παίζαμε για την ΑΕΚ και την ιστορία της. Δεν μας ένοιαζαν τα χρήματα. Θέλαμε μόνο η ομάδα να σωθεί, τίποτε άλλο. Όταν ήρθε ο κος Λίνεν, έγιναν κι άλλα λάθη, λόγω των μεταγραφών.

Πηγαίναμε σε παιχνίδια και δεν ξέραμε τι θα συναντούσαμε και βλέπαμε άλλα πράγματα. Ελληνικό ποδόσφαιρο θα το χαρακτηρίσω εγώ. Απογοητεύτηκαν με την ομάδα, πολλοί και έφυγαν από κοντά της, ώσπου ήρθε ο κος Δέλλας ο οποίος προσπάθησε πραγματικά να μαζέψει τα αμάζευτα. Είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί.

Είναι άνθρωπος που έχει κατακτήσει τόσα πολλά πράγματα και έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο και μας μιλούσε σαν να ήταν φίλος μας. Από εκεί και πέρα εκείνη την χρονιά, στο τέλος, ήρθε το μοιραίο. Η ομάδα αυτό που ήθελε ήταν να «καθαρίσει» και να σβήσουν τα χρέη, για να την πάρει ο κος Μελισσανίδης, να την αναδείξει, όπως και το έκανε. Έβαλε πάρα πολλά χρήματα ώστε η ΑΕΚ, να πάρει πρωτάθλημα, να φτιάξει γήπεδο.

Όμως αυτή η κακή στιγμή είναι χαραγμένη και δυστυχώς στο πέρασμα της τράβηξε πολλά παιδιά που δεν αξίζαμε από τις πορείες που είχαμε σε αντίστοιχες ομάδες, να βρεθούμε σε αυτό το καράβι. Στα αποδυτήρια δεν υπήρχε αυτό που λέμε οικογενειακό κλίμα όπως θα έπρεπε κι όπως ήταν τις προηγούμενες χρονιές στην ΑΕΚ και μας τα είχαν διηγηθεί παλιοί παίκτες, ο Αραμπατζής, ο Κοντοές δεν τα βλέπαμε εκείνη τη χρονιά. O κόσμος όμως ειδικά εμένα, μου είχε μια ιδιαίτερη συμπάθεια.

Πραγματικά δεν συνάντησα ποτέ ακόμη και μάζα φιλάθλων που να με γιουχάρει, να με κατηγορήσει για κάτι, να με βάλει στο στόχαστρο, να με βρίσει, ποτέ ποτέ δεν το είχα αυτό στην ΑΕΚ. Υπήρξαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν στο επίκεντρο. Είχαμε και ένα συμβάν στην προπόνηση. Πάνω από 100 άτομα, ήρθαν με λοστούς και ρόπαλα κι ήταν η μοναδική φορά που είδα να έρχονται κατά πάνω μου και μου είπαν «Εσύ, δεν φταις». Δηλαδή ήταν σαν να ήξερε ο κόσμος ότι κάποιοι έκαναν κάτι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοσμάς: «Σε φοβούνται αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς» (pic)

Ούτε λέξη φυσικά για την… ταμπακιέρα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Kαι η ΠΑΕ ΑΕΚ στον... χορό υπεράσπισης του Ματίας Αλμέιδα, χωρίς να γίνεται φυσικά καμία κουβέντα για την... ταμπακιέρα, δηλαδή το γεγονός πως ο Αργεντινός προπονητής έπιασε από τον λαιμό (!) αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας!

Μετά τα πρωτοσέλιδα, τα... συγχωροχάρτια και τα... καρμπόν δημοσιεύματα που προσπαθούν να δικαιολογήσουν (!) και να επικροτήσουν (!) την συμπεριφορά του Αλμέιδα στην Τούμπα, ήρθε η σειρά του Γιώργου Κοσμά, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

«Σε φοβούνται. Αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς. Μαζί σου μέχρι τέλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλήση από τη ΔΕΑΒ σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα!

Σε απολογία οι “ασπρόμαυροι” αλλά και ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ενώπιο της ΔΕΑΒ θα βρεθούν την επόμενη Τετάρτη 8 Απριλίου, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ματίας Αλμέιδα. Η πρώτη για τα δύο πανό που αναρτήθηκαν στις θύρες 4Α και 5 στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, ο δεύτερος για την βιαιοπραγία του εναντίον του αστυνομικού της αθλητικής βίας, μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

1. Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 τον MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, το οποίο φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Τούμπας» Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024.

2. Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με ανάρτηση πανό κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ που διεξήχθη στο γήπεδο «Τούμπας» Θεσσαλονίκης στις 28-4-2024, για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024, με περιεχόμενο «ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ… ΕΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ» - «ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΙ»

Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν.5085/2024".

Όλα αυτά και ενώ ακόμα... αγνοείται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, ο οποίος όφειλε να έχει ήδη κινηθεί κατά του Ματίας Αλμέιδα...

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθεί και αύριο ενώπιο της ΔΕΑΒ, "προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024", όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πετάει ο Πόρτερ; Πετάει! (vid)

Στην κορυφή του Top 5 το εντυπωσιακό κάρφωμα του Αμερικανού στο καλάθι του Αμαρουσίου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην κορυφή του Top 5 της 5ης αγωνιστικής των playouts της Basket League, βρέθηκε το κάρφωμα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, στο σαββατιάτικο παιχνίδι με το Μαρούσι στο "Παλατάκι".

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ