ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση με ασυνήθιστους επισκέπτες (pic)

Δεν ήταν μία απλή προπόνηση ευρωπαϊκού αγώνα για τον ΠΑΟΚ η σημερινή και το φανερώνουν και οι παρουσίες στις εξέδρες.

Published

on

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Πέραν την παρουσία του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην κερκίδα την ώρα της προπόνησης της ομάδας από τον γιο του Ραζβάν, τα φλας των φωτογράφων έπαισαν και άλλα πρόσωπα κοντά του. 

Ένα από αυτά είναι η γνωστή στους πάντες πλέον Μαρία Γκοντσάρεβα, που αποτελεί το δεξί χέρι του προέδρου και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ εδώ και 6 χρόνια στο Δικέφαλο και χειρίζεται όλες τις οικονομικές υποθέσεις της ΠΑΕ. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Γκοντσάρεβα ακολουθεί την αποστολή του ΠΑΟΚ, μιας και το έχει πράξει και στο παρελθόν σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. 

Αυτό που γίνεται σπανίως είναι η παρουσία των αδελφών του Ιβάν Σαββίδη, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Άλλωστε και οι δύο έχουν μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που είναι προϊόν του χαρακτήρας τους, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο της προπόνησης εντός γηπέδου αυτή τη φορά βλέπουμε και τον Αμρ Ουάρντα να δέχεται τα “πυρά” των συμπαικτών του και ουσιαστικά να “τις τρώει” από Πασχαλάκη, Χατσερίδη, Ζαμπά και Μαουρίτσιο. 

Δείτε τις ακόλουθες φωτογραφίες, στο photostory στην κεντρική φωτογραφία του κειμένου. 

Comments

Trending