ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Η Πέμπτη μέσα από το PAOK24

Published

on

Διαβάζουμε τα σημερινά θέματα του PAOK24 και πέρα από τα ποδοσφαιρικά, ξεχωρίζει αυτή η προσπάθεια του Ολυμπιακού στο βόλεϊ να αλλάξει τα δεδομένα στους κανονισμούς και να βελτιώσει το ρόστερ του. Όλα αυτά για να αυξήσει τις πιθανότητές του να πάρει ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Παϊσιάδης έκανε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό PAOK24, μέσα από εκεί αναφέρθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός στήριξε και στο βόλεϊ τον Ολυμπιακό, οι πράσινοι προσπάθησαν να απαντήσουν και τελικά το βράδυ είδαμε την αντίδραση των παικτών που δεν επιθυμούν να περάσουν οι εφτά κοινοτικοί στο πρωτάθλημα. Μεγάλο το θέμα και θα το παρακολουθήσουμε όσο πάει.

Από εκεί και πέρα ποδοσφαιρικά, τα αφήνουμε όλα στην άκρη. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Παναιτωλικό το Σάββατο και έχουμε τεράστια ανυπομονησία να πάμε στο γήπεδο για να δούμε αν μπορεί η ομάδα του Λουτσέσκου να παρουσιάσει κάτι καλύτερο, για να φθάσει και στη νίκη. Δεν αναφερόμαστε σε κανένα πρόσωπο, σε κανένα σύστημα και περιμένουμε κάτι καλύτερο.

Από εκεί και πέρα είδαμε την ΑΕΚ. Ήταν πραγματικά καλή η Ένωση. Μία ομάδα με οργανωμένη αμυντική λειτουργία (εκτός στημένων φάσεων), μία ομάδα που ανέβασε την ποιότητά της και ταυτόχρονα βγάζει μεγαλύτερη επιθετική διάθεση. Πολύ μεγάλη ποιότητα δεν έχουν, αλλά έχουν μία συνέχεια από πέρυσι που τους βοηθάει να ξεκινούν από καλύτερη εκκίνηση αυτή τη σεζόν.

Comments

Trending