ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα χώνουν στον Κούγια και οι οπαδοί της ΑΕΛ (pics)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας, έκανε… προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τους φίλους της ομάδας του.

Published

on

Η προσπάθεια του Αλέξη Κούγια, ωστόσο, έπεσε στο κενό, αφού οι οπαδοί της ΑΕΛ δεν… μάσησαν από τον πρόλογο του ισχυρού άνδρα της ομάδας τους, αντιδρώντας μέσα από τα Social Media, στα όσα ανέφερε στην προσωπική του δήλωση ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί».

«ΠΑΟΚ – ΑΕΛ… 2 -1

Καλή προσπάθεια σήμερα και με 10 παίκτες στο δεύτερο, στην Τούμπα έπαιζες, δεν μπορούσες να παίξεις στα ίσια τον ΠΑΟΚ… Σε όλα τα σημεία… Μπακότερμα είδαμε σήμερα!

Τον ΠΑΟΚ και τον κάθε ΠΑΟΚ το παίζεις στα ίσια όταν κάνεις ομάδα… Τότε κερδίζεις και τον σεβασμό όλων και όταν εννοώ όλων… Εννοώ όλων και δεν βγάζεις ανακοινώσεις πάνω στις ανακοινώσεις βόρεια Μύκονο και Λάκηδες Γαβαλάδες!

Η είσαι ομάδα απαιτήσεων ή συμπληρώνεις σαν αντίπαλος στο γήπεδο για να παίρνουν οι άλλοι βαθμούς!

Παιχνίδι που δεν το είχες άλλωστε στο πρόγραμμα… Όπως και άλλα που δεν τα έχεις στο πρόγραμμα που στην συνέχεια πρέπει να πέσει αίμα αν δεν θέλουμε περιπέτειες!», είναι μια από τις χαρακτηριστικές… ανακοινώσεις των φίλων της ΑΕΛ.

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές αντιδράσεις:

Comments

Trending