ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έδειξαν την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ (pics)

Με έμπρακτο τρόπο η γνωστή εταιρεία για τα… ασπρόμαυρα της «αισθήματα», tent@home, απέδειξε την ιδιαίτερη αγάπη της για τον ΠΑΟΚ.

Published

on

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε μια κίνηση δωρεάς στο χώρο του Paok FC Official Store, αφού αντικατέστησε τα παλιά τεντόπανα με νέα.

Η διοίκηση της tent@home είναι γνωστή στο ευρύ κοινό της Θεσσαλονικης για τα ασπρόμαυρα αισθήματα της. Η κίνηση αυτή ήταν επιθυμία της εταιρείας εδώ και παρά πολύ καιρό και έγινε πράξη.

Οι άνθρωποι της tent@home, που αποτελεί και χορηγό του PAOK24 και του Libero 107,4FM, κάνουν λόγο για μια κίνηση αγάπης για το δεύτερο σπίτι τους, το γήπεδο της Τούμπας, αλλά και μια κίνηση με την οποία ευχαριστούν τον κ. Ιβάν Σαββίδη για τα όσα έχει προσφέρει ως σήμερα στο Δικέφαλο.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της εταιρείας στέλνουν το δικό τους μήνυμα. Όπως επισημαίνουν, δεν έχει τόσο σημασία να ρωτάς τι κάνει κάθε χρόνο για σένα ο ΠΑΟΚ, αλλά τι κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ.

Η tent@home ελπίζει ότι με την κίνηση αυτή θα οδηγήσει και άλλες εταιρείες με ασπρόμαυρα αισθήματα να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις, ώστε ο κάθε φίλος του ΠΑΟΚ να βάλει το δικό του λιθαράκι για να αλλάξει την εικόνα του γηπέδου της Τούμπας.

Comments

Trending