ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο ΠΑΟΚ με εμπιστεύτηκε»

Τι είπε για την κατάκτηση του νταμπλ, την αλλαγή προπονητή και τα νέα δεδομένα στο χώρο του ποδοσφαίρου εξαιτίας του κορονοϊού.

Published

on

Ως μία από τις καλύτερες στιγμές στην έως τώρα καριέρα του, χαρακτήριζε την περσινή σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Λέο Ζαμπά σε δηλώσεις του σε μέσο ενημέρωσης της Βραζιλίας.

«Ήταν μια εκπληκτική σεζόν για εμένα και την ομάδα. Καταφέραμε να γράψουμε ιστορία καθώς είχαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα 34 χρόνια και το κερδίσαμε στην πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ ένιωσα ότι ανέβηκα επίπεδο. Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση, με εμπιστεύτηκαν και όλα τα άλλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά».

Για την φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ, σχολίασε:

«Μας πήγε πίσω η αλλαγή προπονητή και η αλλαγή φιλοσοφίας. Ο νέος προπονητής ήθελε να βάλει το δικό του στυλ στην ομάδα και τότε εγώ κατέληξα με τον σοβαρό τραυματισμό που με ταλαιπωρεί ακόμη».

Σχετικά με τους φίλους του Δικεφάλου, είπε:

«Είναι πολύ παθιασμένοι. Για εμένα που έχω ζήσει τους οπαδούς της Κορίνθιανς είναι το ίδιο. Έσπασαν την καραντίνα στα γενέθλια του συλλόγου, απλά για να βρεθούν έξω από το γήπεδο. Είναι απλοί άνθρωποι που ζουν και αναπνέουν για την ομάδα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου εξαιτίας του κορονοϊού, υπογραμμίζοντας ότι κανείς παίκτης δε θέλει να αγωνίζεται σε άδεια γήπεδα, αλλά θα πρέπει όλοι να προσαρμοστούν σε αυτό, χωρίς παράλληλα να κρύβει τον φόβο του σχετικά με το κατά πόσο είναι ασφαλής η επιστροφή των ομάδων στη δράση.

Comments

Trending