ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μένει Μεσήμβρια

Ο ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς, γεγονός που κόστισε πολύ στην ομάδα, καθώς δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει για πολύ καιρό το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της.

Published

on

Με τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου» να έχουν ασχοληθεί σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ και τους γυμναστές της ομάδας πολύ με τους λόγους για τους οποίους σημειώθηκαν πολλά κρούσματα τραυματισμών, πάρθηκε και η απόφαση για το που θα προπονείται η πρώτη ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λούμπος Μίχελ ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή ότι το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, στο οποίο ωστόσο θα γίνουν ειδικές εργασίες βελτίωσης.

Στον ΠΑΟΚ εκτός από την απειρία των αρκετών νεαρών αθλητών, οι οποίοι υστέρησαν στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους (διατροφή και ξεκούραση), θεωρούν ότι θα πρέπει το προπονητικό κέντρο της ομάδας να ενισχυθεί με τα πιο σύγχρονα μέσα αποκατάστασης τους.

Η αλλαγή της νοοτροπίας των παικτών και ο πιο επαγγελματικός τρόπος διαχείρισης του εαυτού τους σε συνδυασμό με τη βελτίωση των συνθηκών δουλειάς τους, με τη βαρύτητα να δίνεται στο κομμάτι της αποκατάστασης, είναι οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίου φαίνεται ότι στηρίζονται στον ΠΑΟΚ για να μειώσουν σημαντικά τους ανεξήγητους περσινούς αριθμούς των τραυματισμών.

«Για τη Μεσήμβρια, συμφωνήσαμε ότι θα χρειαστεί βελτίωση, ειδικά για την αποκατάσταση, να είναι κοντά στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ετσι θα μπορούν οι παίκτες να ετοιμάζονται καλύτεροι γιατί δεν είναι μόνο η μιάμιση ώρα της προπόνησης. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε ποιοτικές συνθήκες για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών και θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε, για να βελτιώσουμε και το κομμάτι των τραυματισμών.

Είναι πολλά πράγματα που θα αλλάξουν. Θα υπάρξει πισίνα, τζακούζι, κρυοθεραπεία. Όλα αυτά είναι στα χαρτιά, είναι έτοιμο το πλάνο και την επόμενη εβδομάδα νομίζω θα μπορούσαμε να μιλήσουμε περισσότερο. Η επέκταση των εγκαταστάσεων θα είναι περίπου στα 500 τ.μ.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λούμπος Μίχελ την περασμένη Παρασκευή, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να επιβεβαιώνουν ότι η παραμονή στη Μεσήμβρια και για τη σεζόν που έρχεται πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πλέον αυτό που απομένει είναι να φανεί η πρόοδρος στα έργα που εξήγγειλε ο Σλοβάκος πρόεδρος.

Comments

Trending