ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμφατική πρόκριση με "ασπρόμαυρο" χρώμα

Η Εθνική Ελλάδας U19 επικράτησε με 3-0 της αντίστοιχης ομάδας της Βουλγαρίας και πανηγύρισε την πρόκριση της στην Elite Round, ως πρώτη, σε ένα παιχνίδι με έντονο "ασπρόμαυρο" χρώμα.

Published

on

Το σύνολο του Γιάννη Γκούμα, έκανε το 3/3, με τον τεχνικό της “γαλανόλευκης” να χρησιμοποιεί πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ ο Γαϊτανίδης ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην U19, πετυχαίνοντας μάλιστα χατ τρικ.

Η αρχή έγινε στο 65′, με τον άσο του ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ εννιά λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο μετά από ασίστ του Λύρατζη, ενώ στο 69′ έκανε το 2-0, πανηγυρίζοντας στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 83ο λεπτό, το τρίτο προσωπικό του γκολ, με το 3-0 να παραμένει μέχρι και το τέλος.

Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού πήραν οι Λύρατζης, Τσαούδης, Δούμτσης και Διαμαντής, με την Ελλάδα να πανηγυρίζει την πρόκριση στην Elite Round ως πρώτη, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους διοργανωτές του ομίλου.
 
Η ενδεκάδα της U19: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Τσαούσης (88′ Κουτσουπιάς), Αντζούλας, Νεοφυτίδης (88′ Βοΐλης), Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος, Ιωαννίδης (88′ Λιαβάς), Μπότος (71′ Τζίμας), Δούμτσης (56′ Γαϊτανίδης), Διαμαντής.

Comments

Trending