ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και έκανε αυτό που έπρεπε για να μην αμφισβητηθεί η κυριαρχία του. Απομένουν έξι αγώνες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ενώ μετά το Αγρίνιο έρχεται διακοπή.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε γιατί είχε κάποιους παίκτες του πρωταγωνιστές στις κρίσιμες στιγμές. Το γκολ του Ολιβέιρα, οι ενέργειες του Άκπομ, οι πινελιές του Μπίσεσβαρ, το άγγιγμα της μπάλας από τον Άντρε, έφεραν στιγμές που η ομάδα κατάφερε να ξεμπλοκάρει απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά το βασικό. Στη νευρικότητα του έφερε το χαμένο πέναλτι του Άντρε και ο τραυματισμός του Μαουρίτσιο.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και πάλι και προχωράει. Έξι αγώνες πριν το τέλος δεν αισθάνεται την πίεση του ανταγωνισμού. Ο Ολυμπιακός εννοείται πως δεν είχε απώλεια απέναντι στον Άρη και ευτυχώς εδώ που τα λέμε γιατί τριάντα χρόνια μετά θα μας έλεγαν πως το πήραμε χάρις σε αυτούς. Και άντε εμείς τα ζήσαμε, οι επόμενες γενιές μπορεί να το πιστέψουν κιόλας.

Ακολουθεί το Αγρίνιο το ερχόμενο Σάββατο. Βάλτε τις ψησταριές που λέει και το γνωστό σλόγκαν από το μπαράζ του Παναιτωλικού για την άνοδο στη Β΄εθνική απέναντι στη Ρόδο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει και από εκεί, αποφασισμένος να μην έχει άλλες απώλειες μέχρι το τέλος.

Μακάρι το θέμα του Μαουρίτσιο να μην είναι τόσο σοβαρό όσο φαίνεται, μακάρι η ομάδα να πάρει τις ανάσες της μέχρι το Σάββατο. Δεν πρέπει να δώσουμε καμία απολύτως ελπίδα στον ανταγωνισμό, ο οποίος πάει στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Σε άλλα νέα, ανοίγει ο φάκελος του Noor1. Μετά από τρικλοποδιές, αλλαγές και όλα τα συναφή, η υπόθεση μπαίνει σε μία κανονικότητα. Θα έχουμε σύντομα περισσότερα νέα.

Comments

Trending