ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επανέναρξη και "πρέπει" νίκης!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα από χθες το απόγευμα, εκεί όπου σε λίγες ώρες (17:15) θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Published

on

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, εντός κι εκτός γηπέδου, προκειμένου να επιστρέψουν με νίκη στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στα αγωνιστικά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βαρέλα και Μουλέν για το σημερινό παιχνίδι, καθώς αμφότεροι έμειναν στην Θεσσαλονίκη, ενώ από την άλλη στην αποστολή επέστρεψε ο Ελ Καντουρί.

Όπως διαβάσατε από χθες στο PAOK24, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα τις τελευταίες ημέρες, θέλοντας ως ένα βαθμό να κρατήσει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες του, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, στο τέρμα θα είναι και πάλι ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα προβάδισμα έχει η τετράδα Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στο κέντρο σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Μαουρίσιο με έναν εκ των Κάνιας-Σάκχοφ δίπλα του και τον Πέλκα λίγο πιο μπροστά, ενώ στην επίθεση και συγκεκριμένα στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς, με τους Μακ, Κάμπος και Λημνιό να διεκδικούν τις δύο θέσεις στα άκρα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κάνιας, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς και Κουλούρης.

Όσον αφορά στον Ατρόμητο από την άλλη, ο Νταμίρ Κάναντι δεν μπορεί να υπολογίζει φυσικά στους Γιαννούλη, Χατζηισαΐα και Ουάρντα, ωστόσο από εκεί και πέρα, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Κυριακίδης, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης, Λαζαρίδης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος, με βοηθούς τους Κουρουμπύλια και Γκάγκα και τέταρτο τον Τζοβάρα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1, ραδιοφωνικά μέσα από τον Libero107.4 και φυσικά διαδικτυακά θα υπάρχει ενημέρωση μέσα από το PAOK24 για όσα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Comments

Trending