ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χρυσώνει» τον Φερέιρα ο Σαββίδης!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Αμπέλ Φερέιρα παρά το ότι η πρώτη πρότασή του προς την Μπράγκα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Published

on

Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ της A Bola που κάνει λόγο για νέα προσφορά του ΠΑΟΚ προς τη Μπράγκα για την παραχώρηση του Φερέιρα, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και ισόποσο ετήσιο μισθό στον Πορτογάλο προπονητή!

Ωστόσο, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι νεώτερες πληροφορίες από την Πορτογαλία, βάσει των οποίων ο ΠΑΟΚ προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Αμπέλ Φερέιρα, προκειμένου να τον “ψήσει” ακόμα περισσότερο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου!

Εφόσον πάντως ο Φερέιρα “μετακομίσει” στην Τούμπα με αυτά τα οικονομικά δεδομένα, θα γίνει αυτομάτως ο πιο ακριβοπληρωμένος του “ασπρόμαυρου” αγωνιστικού τμήματος, τη στιγμή που το μεγαλύτερο συμβόλαιο μεταξύ των ποδοσφαιριστών θα το έχει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, οι απολαβές του οποίου αποτελούν την “κόκκινη γραμμή” για συμβόλαια παικτών, προκειμένου να υπάρχουν οι απαραίτητες ισορροπίες εντός και εκτός αποδυτηρίων!

Comments

Trending