ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει (pic)

Μετά το τέλος της δύσκολης φετινής χρονιάς οι παίκτες του Κυπελλούχου Ελλάδας έχουν ξεκινήσει την καλοκαιρινή τους άδεια.

Published

on

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα play-off, όλοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία για λίγη χαλάρωση και ξεκούραση, ώστε να επιστρέψουν τέλη Ιουνίου και πάλι στην Τούμπα για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας χρονιάς με τον προπονητή που θα μάθουν τις επόμενες μέρες.

Μπορεί οι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν είναι και λίγοι να έχουν αναχωρήσει ήδη για την πατρίδα του, αλλά οι Έλληνες άσοι του Δικεφάλου, μέχρι στιγμής έχουν παραμείνει στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στην μαγευτική Χαλκιδική.

Ο άτυχος της φετινής χρονιάς Γιάννης Μυστακίδης, ο Χάρης Χαρίσης, ο Στέλιος Κίτσιου και ο Δημήτρης Πέλκας είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην περιοχή της Χανιώτης και μάλιστα το μεσημέρι της Κυριακής έγιναν πόλος έλξης για τους θαμώνες του μαγαζιού, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία τους.

Λίγο παραδίπλα από τους 4 παίκτες του Δικεφάλου ήταν και ο Στέφανος Αθανασιάδης με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη που έχει επιστρέψει από το δανεισμό του στην Κύπρο και θέλει να μπει και πάλι στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ.

Comments

Trending