ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταχύτητα – ένταση – ρυθμός (video)

Αποστολή στην Ολλανδία: Πολλά παιχνίδια με την μπάλα, εναλλαγές ρυθμών, ένταση και γκολ σε περισσότερες από δύο εστίες περιελάμβανε το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ. Αποχώρησε ο Ποζατζίδης μετά από χτύπημα στο γόνατο.

Published

on

Φαίνεται πως ήταν η τελευταία προπόνηση στην Ολλανδία καθώς, εκτός απροόπτου, αύριο το πρωί θα δοθεί ρεπό και το απόγευμα είναι το φιλικό με την Καμπούρ.

Ο Γιώργος Τζαβέλας συμμετείχε κανονικά ενώ οι Τζιόλης και Γλύκος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Μαντούρο. Για ακόμη μία φορά ο Φακούντο Περέϊρα ήταν εξαιρετικός με την μπάλα και είχε κάποια όμορφα τελειώματα ενώ μοναδικό δυσάρεστο γεγονός αποτέλεσε ο τραυματισμός του Στέλιου Ποζατζίδη στο αριστερό γόνατο. Ο νεαρός αποχώρησε και στο γόνατο τοποθετήθηκε πάγος.

Πριν λίγο η ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook δημοσιεύει ένα σύντομο βίντεο από την προπόνηση όπου μετά από όμορφο συνδυασμό επιτυγχάνεται ένα τέρμα. Το βίντεο συνοδεύεται από το σχόλιο «Πολύ μπάλα και δουλειά στην ανάπτυξη πριν από το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία κόντρα στην Καμπούρ.»

Comments

Trending