ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι έφτασε ο Γλύκος στην ανανέωση

Ο Παναγιώτης Γλύκος έπρεπε να φτάσει στα 30 του χρόνια για να αναγνωριστεί από το κοινό της ομάδας που υπηρετεί εδώ και μία δεκαετία.

Published

on

Σύντομα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε τα νούμερα καριέρας που σε συνδυασμό με την φετινή του εικόνα οδηγούν την ΠΑΕ στην ανανέωση.

Ο Παναγιώτης Γλύκος έχει αγωνιστεί σε 71 αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 28 από αυτούς, ενώ συνολικά έχει δεχτεί 62 γκολ.

Έχει αγωνιστεί σε 18 αγώνες κυπέλλου, που συνήθως η δυναμικότητα είναι μικρότερη, έχει δεχτεί 13 γκολ, ενώ 11 φορές κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στο ανώτερο επίπεδο που έχει αγωνιστεί, στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δηλαδή, έχει 23 συμμετοχές στο Γιουρόπα με 7 φορές ανέπαφη την εστία του και 25 γκολ παθητικό, ενώ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αγωνιστεί τα φετινά 2 παιχνίδια στα οποία δεν κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Επίσης υπάρχουν τα προκριματικά του Γιουρόπα που έπαιξε 5 αγώνες, δέχτηκε 2 γκολ και κράτησε 3 φορές ανέπαφη την εστία του.

Συνολικά ο Γλύκος έπαιξε με τον ΠΑΟΚ 133 παιχνίδια έχοντας δεχτεί 115 γκολ και κρατώντας ανέπαφη την εστία του 54 φορές, αποτελεσματικότητα κοντά στο 40%.

Οι υπόλοιποι τερματοφύλακες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ήταν οι

Σανθ Χακόμπο με 30 συμμετοχές, 29 γκολ παθητικό και 10 αγώνες ανέπαφη η εστία, o Σαρλ Ιτάν με 40 συμμετοχές, 43 γκολ παθητικό και 15 φορές ανέπαφη η εστία του, o Μάρκος Βελλίδης που βρίσκεται ακόμη στην ομάδα με 14 συμμετοχές, 15 γκολ παθητικό και 5 παιχνίδια με ανέπαφη την εστία και ο Ντάριο Κρέσιτς με 59 συμμετοχές, 54 γκολ παθητικό και 23 αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ.

Comments

Trending