ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα ανοικτά για το πρωτάθλημα

Πολλοί διαιτητές έτοιμοι να ψηφίσουν υπέρ της παρουσίας τους στα γήπεδα

Published

on

Οι διαιτητές δεν έχουν ακόμη αποφασίσει αν θα συνεχίσουν την αποχή τους. Ακόμη δεν έχουν ψηφίσει, αλλά μεταξύ τους υπάρχουν διαφορετικές τάσεις. Βάσει πληροφοριών υπάρχουν πολλοί που θέλουν να σταματήσουν την αποχή και να επιστρέψουν στο γήπεδο για να μην κάνουν  το χατίρι όσων επιθυμούν την πλήρη αποσταθεροποίηση. Όπως δηλαδή και η πλειοψηφία των ομάδων της Λίγκας που από το πρωί τους πίεσε με αυτό ακριβώς τον στόχο.

Οι διαιτητές έθεσαν όρους, πήραν κάποιες απαντήσεις που δεν τους ικανοποίησαν στο 100% αφού οι 12 από τις 14 ομάδες τους στηρίζουν (εκτός ΟΣΦΠ και ΑΕΛ), αλλά το σκέφτονται πολύ σοβαρά. Μέσα στις επόμενες ώρες περιμένουμε την οριστική τους απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση οι πιθανότητες να έχουμε κανονικά πρωτάθλημα αυτό το ΣΚ, έχουν αυξηθεί. Λογικά αύριο θα παρθεί η οριστική απόφαση.

Δείτε εδώ το πρώτο μέιλ που έστειλαν οι πέντε εκπρόσωποι των διαιτητών:  “«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Καλησπέρα σας. Λόγω των μετακινήσεων όσων συναδέλφων παρέστησαν στη σημερινή συνάντηση, και που ακόμα επιστρέφουν στις οικίες τους παραμονή Πρωτοχρονιάς, καθυστερήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η σημερινή συνάντηση με τους προέδρους της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ παρόντος του κυρίου Περέϊρα διεξήχθη σε καλό κλίμα.

Μας μεταφέρθηκε το τι αποφάσεις πάρθηκαν στο χθεσινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ.

Μας τόνισαν ότι δεν μπορούν να  δεσμευτούν για απόσυρση των μηνύσεων και των μηνυτήριων αναφορών προς τους διαιτητές και ζήτησαν πίστωση χρόνου, ώστε μελλοντικά να εργαστούν πάνω σε αυτό και να θωρακίσουν τον Έλληνα διαιτητή σε παρόμοιες καταστάσεις».

Comments

Trending