ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι πήρε το "διπλό"

Η Κ20 του Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με 2-1 στην Κρήτη την ομάδα του Πλατανιά.

Published

on

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες από το paokfc.gr:

Επιστροφή στις νίκες για την Κ20 του Δικεφάλου, που επικράτησε με 1-2 στο Μαλεμέ του Πλατανιά, για την 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ έριξαν στην μάχη τον Σιαμπάνη, κάτω από τα δοκάρια, τους Διαμαντή και Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας, με τους Τσαούση και Λύρατζη στα άκρα, τους Μπαλογιάννη, Μανιώτη και Χατζηστραβό στα χαφ και τους Κόζακ, Γαϊτανίδη και Σταθόπουλο στην επιθετική γραμμή, ενώ εκτός μάχης ήταν ο τραυματίας Χατζηδίμπας και οΔημητρίου , που βρίσκεται στην αποστολή της πρώτης ομάδας.

O Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα, μετά από λάθος στην άμυνα του Δικεφάλου, με τον Σιαμπάνη να σταματάει τετ α τετ. Αυτή ήταν όμως και η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, το οποίο ήταν ένας μονόλογος του Δικεφάλου, παρά τον αντίθετο δυνατό άνεμο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο 10′, στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπαλογιάννης έκανε όμορφη σκαφτή μπαλιά στον Γαϊτανίδη κι αυτός με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης. Μετά το γκολ οι παίκτες του Γκαρσία είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά κατάφεραν να δημιουργήσουν μόλις δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Γαϊτανίδη και τον Κόζακ, οι οποίο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε μέχρι 78′, όταν το παιχνίδι πήρε φωτιά. Ο Χατζηστραβός κέρδισε πέναλτι, όμως ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έκανε σπουδαία απόκρουση στην εκτέλεση του Λύρατζη. Στην επόμενη φάση όμως ο Γαϊτανίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από ασίστ του Χατζηστραβού έκανε το 0-2 με ωραίο τελείωμα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει, στο 82′ ο Πλατανιάς μείωσε στο τελικό 1-2, που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

H σύνθεση του Δικεφάλου:

Σιαμπάνης , Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύραζτης, Μανιώτης, Τσαούσης, Κόζακ (63′ Δούμτσης), Μπαλογιάννης (78′ Μίσκοβιτς), Σταθόπουλος (82′ Παπαδόπουλος), Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης

Comments

Trending