ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ!»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος όχι μόνο στην Ελλάδα λόγω των αγωνιστικών οργίων με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και στη Σερβία, καθώς είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας που θα βρεθεί στο Μουντιάλ.

Published

on

Ο επιθετικός του «Δικεφάλου» παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, στην οποία κλήθηκε να σχολιάσει την πρόκληση στα γήπεδα της Ρωσίας, το πρόγραμμα και την ετοιμότητα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Παράλληλα, ο Πρίγιοβιτς ρωτήθηκε και για τη σεζόν του με τον ΠΑΟΚ, με την πιο καυτή ερώτηση να αφορά το μέλλον του και το φερόμενο ενδιαφέρον της Ρεν να τον αποκτήσει.

«Δε θέλω να κάνω σχόλιο για όλα αυτά. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ», είπε ξεκάθαρα ο Σέρβος στράικερ, δείχνοντας ξανά ότι δεν επηρεάζεται από όσα γράφονται για εκείνον κι είναι συγκεντρωμένος στους «ασπρόμαυρους».

Όσον αφορά στο καλό του ξεκίνημα στο 2018, o «Πρίγιο» σχολίασε: «Ξεκίνησα καλά το 2018, έχοντας σκοράρει 4 γκολ σε 2 παιχνίδια. Δε χάνω την αυτοπεποίθηση μου και ελπίζω ότι θα συνεχίσω το σερί μου στο σκοράρισμα, θα συνεχίσω να κουνάω τα αντίπαλα δίχτυα».

Όταν ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για τους στόχους του «Δικεφάλου» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, δεν έκρυψε ότι ο πήχης φέτος είναι πολύ ψηλά.

«Διεκδικούμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα. Θέλουμε να πάρουμε και το Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα φυσικά, το οποίο είναι ο βασικός μας στόχος», ξεκαθάρισε ο Πρίγιοβιτς.

Comments

Trending