ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ζήτησα συγγνώμη και από τα παιδιά» (vid)

Μεγάλο ήταν το βράδυ για τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του που πραγματοποίησαν τρίωρη σύσκεψη στο Παλατάκι!

Published

on

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο PAOK Sports Arena και παρακολούθησε το παιχνίδι του τμήματος βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, το κ. Τσαλόπουλο με τους δύο άνδρες να τα λένε σε εξαιρετικό κλίμα.

Κατόπιν, ο Ιβάν Σαββίδης μάζεψε τους συνεργάτες του στα γραφεία του PAOK Sports Arena (Λούμπος Μίχελ, Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα) προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Εξήλθαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. 

Μετά την πολύωρη συνάντηση, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα, αρκούμενος να μιλήσει μόνο για το χθεσινό (11/4) παιχνίδι στο οποίο ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να χαμογελάσει:

“Στεναχωρέθηκα. Νομίζω πως στεναχωρήθηκαν όλοι οι φίλαθλοι, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Σίγουρα έπρεπε να βάλουμε μια… τελεία σε αυτό το παιχνίδι, βάλαμε… κόμμα, δεν πειράζει. Θέλω να καταφέρω να έρθω την Τεετάρτη. Για να χαλάσω και τις… προλήψεις (σ.σ. γέλια).

Εγώ ζήτησα και συγγνώμη από τα παιδιά, μήπως αν δεν ερχόμουν, κερδίζανε (αστειευόμενος). Δεν πειράζει, η κατάσταση είναι ωραία, είναι καλή. Είναι καλό το γεγονός ότι ήρθα. Με αυτό το τρόπο κάνω τον εαυτό μου πιο πλούσιο, νομίζω ότι εμείς σε όλες τις αθλητικές κατευθύνεις θα προσπαθήσουμε να ανυψώσουμε τον ΠΑΟΚ”.

Για το αν θα έρθει τελικά στο παιχνίδι; “Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε, θα προσπαθήσουμε..”

Πρόσφατα ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος, ανέφερε πως αν χρειαστεί, ο Ιβάν Σαββίδης θα βοηθήσει το τμήμα, με τον ίδιο να απαντάει: “Είπε την αλήθεια ο κ. Τσαλόπουλος, είπε την αλήθεια”.

Ερωτηθείς για το από που αντλεί δύναμη και συνεχίζει παρότι η πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που θα περίμενε, είπε:
“Από τους φιλάθλους εγώ παίρνω δύναμη. Οι Πόντιοι δεν κουράζονται ποτέ. Εγώ νομίζω πως όλη η ζωή είναι μπροστά μας”.

Comments

Trending