ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Χαμός» για τα εισιτήρια!
Μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν «καπνός».
Μεγάλη είναι η ανυπομονησία των φίλων του ΠΑΟΚ για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν και την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη των νταμπλούχων Ελλάδας με αντίπαλο τον Άγιαξ το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της Τούμπας.
Από τις 09:00 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ξεκίνησε η διάθεση των τελευταίων διαθέσιμων εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Αίαντα.
Τα τελευταία «μαγικά χαρτάκια» εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, αφού από νωρίς το πρωί πολλοί φίλοι του Δικεφάλου βρίσκονταν στις διαδικτυακές… ουρές για να εξασφαλίσουν μία θέση στην Τούμπα που θα ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές.
Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα σε λίγα λεπτά και οι τελευταίες διαθέσιμες θέσεις που υπήρχαν, έκλεισαν από τους φίλους του ΠΑΟΚ που πρόλαβαν να μπουν στο σύστημα πώλησης των εισιτηρίων.