ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον "έκλεψε" από τον Ερυθρό Αστέρα!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην απόκτησε τον Μάρκο Μιχόγεβιτς ως μία λύση πρώτης γραμμής για το κέντρο της άμυνάς του τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως ο 22χρονος στόπερ διαθέτει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει πολλά στο άμεσο μέλλον!

Published

on

Έτσι, δεν προκαλεί εντύπωση το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας “mozzartsport.com”, η οποία υπογραμμίζει πως ο Ερυθρός Αστέρας είχε στο στόχαστρο του τον Μιχόγεβιτς, όπως και πριν δύο χρόνια τον Γκόικο Τσίμιροτ!

Πιο συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ των Βόσνιων τονίζεται πως ο Ερυθρός Αστέρας περίμενε πρώτα την πώληση του Νταμιάν Λε Ταλέκ πριν κάνει κίνηση είτε για τον Νεμάνια Μιλούνοβιτς της Μπάτε Μπορίσοφ είτε για τον Μάρκο Μιλούνοβιτς.

“Δεν ξέρουμε γιατί ο Ερυθρός Αστέρας δεν πήρε τελικά τον Μιχόγεβιτς, αλλά ξέρουμε πως τον ήθελαν. Είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για τον Ερυθρό Αστέρα” τόνισε άνθρωπος της Σαράγεβο στον ρεπόρτερ που επιμελήθηκε το όλο θέμα, που μεταξύ άλλων αναφέρει πως σημαντικό ρόλο στην ιστορία έπαιξε και η αρνητική απάντηση που έδωσε ο Λε Ταλέκ στον ΠΑΟΚ.  

“Ο Γάλλος είπε όχι στο ΠΑΟΚ και έτσι το κλαμπ της Θεσσαλονίκης στράφηκε σε άλλη λύση, δίνοντας 700 χιλιάδες ευρώ για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή” καταλήγει το κείμενο, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως πριν από δύο χρόνια, ο τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα μετέβη στο Σαράγεβο και έκανε πρόταση στην ομώνυμη ομάδα για τον Γκόικο Τσίμιροτ, αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε οικονομικά δυνατότερος.

Comments

Trending