ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Διορθώνει τις ατέλειες»

Όλα όσα γίνονται στη Μεσήμβρια

Published

on

Δύσκολο αυτό το διήμερο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουν τις προπονήσεις με την ομάδα. Διπλή η σημερινή προπόνηση, διπλή θα είναι και αύριο. Η ΠΑΕ αναφέρει για τις ατέλειες της ομάδας και την προσπάθεια βελτίωσης:

«Με αφορμή τη διακοπή της Super League Σουρωτή, ο Ρουμάνος τεχνικός επανέφερε στο πρόγραμμα τις διπλές προπονήσεις, ώστε οι παίκτες του να… φορτσάρουν σε όλους τους τομείς. Το πρωί, λοιπόν, το βάρος έπεσε στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση μέσα από ασκήσεις με μπάλα.

Το απόγευμα, ήταν η σειρά της τακτικής με τους παίκτες να δουλεύουν ξεχωριστά ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται. Οι αμυντικοί πάνω στην ανασταλτική λειτουργία και οι επιθετικοί στην ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων».

Όσον αφορά τους παίκτες με προβλήματα έχουμε: «Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενόχλησης στο ισχίο, ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ έχει ανεβάσει ρυθμούς και σταδιακά ενσωματώνεται πλήρως με τους συμπαίκτες του.

Ο Τζάλμα Κάμπος με τον Δημήτρη Λημνιό το πρωί έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα και τρέξιμο στο γήπεδο, το απόγευμα έβγαλαν ένα απαιτητικό ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θ’ αρχίσουν ασκήσεις με μπάλα».

Κι’ αύριο η ομάδα θα προπονηθεί πρωί στις 22:00 και απόγευμα στις 18:00.

Comments

Trending