ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δοκιμάζει ο Ελ Καντουρί

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στην Τούμπα (19:30).

Published

on

Ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει τους διεθνείς να γυρίσουν στις προπονήσεις της ομάδας, καλούμενος να διαχειριστεί σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Ο Γιαννούλης είναι τραυματίας και έχει προβληθεί από Covid-19, o Αουγκούστο έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις όντας αμφίβολος για το παιχνίδι που έρχεται, ενώ κάπως διαφορετική είναι η κατάσταση του Ελ Καντουρί.

Η μαγνητική του Μαροκινού ήταν… καθαρή και μετά το χτεσινό ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε μέρος της προπόνησης.

Από το σημερινό «τεστ» θα ξεκαθαρίσει αν ο Γκαρσία έχει πιθανότητες να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ελ Καντουρί, ο οποίος από την πλευρά του συνεχίζει να το παλεύει για να είναι διαθέσιμος και να βοηθήσει την ομάδα.

Με τους μαζεμένους αγώνες που έρχονται, είναι βέβαιο ότι δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα πάρει ρίσκο με μία βιαστική χρησιμοποίηση κάποιου ποδοσφαιριστή, καθώς σύντομα θα χρειαστεί να ανοίξει το rotation…

Comments

Trending