ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου»

Ο Βραζιλιάνος, μαζί με τον Βιεϊρίνια και τον Βέρνμπλουμ, ήταν οι μεγάλοι άτυχοι της σεζόν λόγω τραυματισμών και αφού βρέθηκε στην Πορτογαλία για την επέμβαση στο γόνατο και την αποθεραπεία, σήμερα επέστρεψε.

Published

on

Ο Μαουρίσιο, μίλησε στην κάμερα της Nova, με αφορμή τη σημερινή ημέρα και είπε…

Για τα συναισθήματά του σήμερα:
«Πρώτα από όλα, είναι κάτι πολύ ωραίο που επιστρέφω εδώ. Ήμουν στην Πορτογαλία για περισσότερο από ένα μήνα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ήθελα πολύ να είμαι εδώ. Πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα το κάνουμε σήμερα, για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τους πανηγυρισμούς του κόσμου και χθες και σήμερα:
«Από αυτούς τους οπαδούς, περιμένουμε τα πάντα. Είναι πολύ σημαντική η στήριξη τους, που έχουμε πάντα. Κάναμε κάθε προσπάθεια για να μπορέσουμε να τους δώσουμε αυτήν τη στιγμή. Έχουμε κάνει τα πάντα και θέλουμε να κερδίσουμε σήμερα, να πάρουμε το πρωτάθλημα και μετά, να απολαύσουμε αυτό που μας περιμένει».

Για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτή, αποτελεί την καλύτερη στιγμή της καριέρας του:
«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήρθα για να γράψω ιστορία. Είναι η πιο σημαντική και η πιο δυνατή στιγμή στην καριέρα μου, γιατί το πιο σπουδαίο για έναν ποδοσφαιριστή, είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η κάθε ομάδα, κάνει τη δική της προσπάθεια κι εμείς σήμερα, πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα, για να ζήσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Comments

Trending