ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλλοι προπόνηση, άλλοι επιστροφή…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προπόνηση των ποδοσφαριστών του ΠΑΟΚ, η τελευταία επί ολλανδικού εδάφους γι΄ αυτό το καλοκαίρι.

Published

on

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Ίγκορ Τούντορ έχει στη διάθεσή του αυτούς που επέλεξε για το μεθαυριανό παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ και έχει επικεντρώσει την προσοχή τους σε θέματα τακτικής, τη στιγμή που οι υπόλοιποι εννέα ετοιμάζονται να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι Όλσεν, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Σαββίδης, Μαντούρο, Τζιόλης, Χαρίσης, Κάτσε, Μακ, Μυστακίδης, Πέλκας και Σαλπιγγίδης, οι οποίοι και το μεσημέρι θα μεταβούν στο Ντίσελντορφ όπου θα τους περιμένει το τσάρτερ που στις 18:30 το απόγευμα θα “πετάξει” για το Ζάγκρεμπ.

Από την άλλη, οι Γλύκος, Αθανασιάδης, Κωνσταντινίδης, Παπαγιαννόπουλος, Μάρτενς, Γκολάσα, Νομπόα, Λούκας και Περέιρα, έχουν ήδη μαζέψει τα πράγματά τους και σε λίγη ώρα θα μεταβούν στο Ντίσελντορφ, προκειμένου με πτήση της γραμμής να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, το σημερινό πρόγραμμά τους περιλαμβάνει και προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Comments

Trending