ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοταχώς για… γενέθλια ήττας!

Ο ΠΑΟΚ οδεύει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας 18 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες ως τώρα, σε ένα πρωτάθλημα που έχει… ξεχάσει πως είναι να χάνει!

Published

on

Ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου, μετά από 34 χρόνια, έφτασε λίγο πιο κοντά, μετά τη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού, που έστειλε τον ΠΑΟΚ στο +9 από τη δεύτερη θέση, ωστόσο βλέποντας κάποιος τα επιτεύγματα αυτής της ομάδας, μπορεί να αντιληφθεί και την τρομερή της πορεία.

Ο ΠΑΟΚ πάει να συμπληρώσει ένα χρόνο χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα!

Η τελευταία φορά που έχασε σε αγώνα πρωταθλήματος, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν σε εκείνο το 3-2 της Τρίπολης από τον Αστέρα πέρσι. Η ημερομηνία του αγώνα; 4 Μαρτίου του 2018. Έχουν περάσει σχεδόν 11,5 μήνες από τότε και μάταια, όλοι οι αντίπαλοί της, περιμένουν να χάσει κάπου…

Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (18/2), ο Άρης στην Τούμπα (24/2) και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (3/3). Αν και σε αυτά τα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ δε γνωρίσει την ήττα, κάτι που με τη φετινή ομάδα δείχνει αρκετά πιθανό, ο Δικέφαλος του Βορρά θα κλείσει ένα χρόνο χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα!

Απίστευτο κι όμως… ασπρόμαυρο.

Comments

Trending