ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ποιος να τον σταματήσει;

Η Κ20 του ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Σουρωτή την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης και πανηγύρισε μία ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Published

on

Ο “Δικέφαλος” πανηγύρισε μία ακόμη νίκη, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, με τον Μαρκόφσκι να ανοίγει το σκορ στο 46ο λεπτό, με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος και πολύ γρήγορα κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ και να “τελειώσει” το παιχνίδι. 

Στο 51′ αρχικά ο Λύρατζης συνεργάστηκε με τον Κόζακ και με σέντρα σουτ έκανε το 2-0, ενώ ο Γκαργκαλατζίδης “έγραψε” το τελικό 3-0 στο 72ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον μόνος, πρώτος στην βαθμολογία, με τον Παναθηναϊκό να έχει αναδειχθεί νωρίτερα ισόπαλος με 2-2 με τον Πανιώνιο, ενώ οι δύο ομάδες θα “μονομαχήσουν” την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Τέλος αγώνα.

72′ Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και πολύ γρήγορα κατάφερε να σκοράρει άλλα δύο τέρματα κι ουσιαστικά να “τελειώσει” το παιχνίδι.

63′ Γκοοοολ για τον ΠΑΟΚ!! Ο “Δικέφαλος” ανεβάζει ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ στη Σουρωτή. Ο Γκαργκαλατζίδης, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, μετά από ασίστ του Διαμαντή κάνει το 3-0.

51′ Γκοοοολ για τον ΠΑΟΚ!! Ιδανικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία! Ο Λύρατζης συνεργάστηκε ωραία με τον Κόζακ και με σέντρα-σουτ κρέμασε τον γκολκίπερ της Ξάνθης κι έκανε το 2-0.

Ξεκινάει το δεύτερο μέρος.

Ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα κι έψαξε από νωρίς το γκολ κι αυτό ήρθε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Μαρκόφσκι να βάζει σε ρόλο οδηγού τον “Δικέφαλο”.

Λήξη ημιχρόνου στη Σουρωτή.

46′ Γκοοολ για τον ΠΑΟΚ!! Ο “Δικέφαλος” ανοίγει το σκορ στη Σουρωτή λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου! Ο Μαρκόφσκι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ασίστ του Χατζηστραβού και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0!

30′ Ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή στο ξεκίνημα, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση για να ανοίξει το σκορ.

27′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους.

13′
Παιχνίδι χωρίς φάσεις στα πρώτα λεπτά. Ένα κόρνερ έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

12′ Κίτρινη κάρτα για παίκτη της Ξάνθης.

5΄Πρώτες αναγνωριστικές μπαλιές στο παιχνίδι…

Ξεκινάει ο αγώνας.

Στον πάγκο είναι οι: Παπαδόπουλος Σ., Παπαθανασίου, Τσιγγάρας, Αηδονίδης, Δούμτσης, Παπαδόπουλος Χ., Γκαργκαλατζίδης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μανιώτης, Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης, Κόζακ, Μαρκόφσκι, Τζοβάρας.

* Οι “πράσινοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Πανιώνιο με 2-2 νωρίτερα το πρωί.

* Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία έχει να επιδείξει 66 πόντους μετά από 26 αγώνες και σε περίπτωση που καταφέρει σήμερα να πάρει τη νίκη, θα ανοίξει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο ισοβαθμεί τώρα.

Comments

Trending