ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

MVP στο… νήμα

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχτηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης της προηγούμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καλλονή στην Τούμπα.

Published

on

Σε μία δύσκολη μέρα για τον ίδιο καθώς βίωσε την απώλεια της αγαπημένης του γιαγιάς, μπήκε στο γήπεδο μαζί με τους συμπαίκτες του και τους οδήγησε στην νίκη πραγματοποιώντας μία ακόμα μεστή εμφάνιση, που επισφραγίστηκε με ένα ωραίο τέρμα.

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Fans’ Man of the Match η μάχη ήταν μεγάλη και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε για λίγους μόνο ψήφους. Ο Αθανασιάδης κέρδισε τον διαγωνισμό συγκεντρώνοντας το 23,51% των ψήφων του κοινού, στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μάριν Λέοβατς με 21,65% και στην τρίτη ο Γιάννης Μυστακίδης με 21,51%.

Τόσο ο Κροάτης όσο και ο νεαρός άσος ήταν εξαιρετικοί, με τον πρώτο να πιστώνεται την ασίστ στο γκολ του Κλάους και να πραγματοποιεί την καλύτερη ίσως εμφάνισή του με την φανέλα του Δικεφάλου, ενώ ο δεύτερος ήταν αυτός που ξεκλείδωσε την άμυνα των Νησιωτών με ωραίο τελείωμα για το 1-0, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια.

Αυτός ήταν και ο δεύτερος συνεχόμενος ατομικός τίτλος για τον αρχηγό, ο οποίος βρήκε δίχτυα μετά το Αγρίνιο και στην Τούμπα, έφτασε τα τρία στα τελευταία δύο παιχνίδια και φώναξε παρών σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα, η οποία έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς και έχει περιορισμένες λύσεις στην επίθεση.

Comments

Trending