Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Περήφανος που ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ»

Περήφανος που αποτέλεσε κομμάτι του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του από τη στιγμή που εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου θα αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Περήφανος που ήμουν κομμάτι του ΠΑΟΚ»

Ο Ισπανός χαφ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Metrosport και τόνισε: 

Για το κλειδί της επιτυχίας την περσινή σεζόν: “Το κλειδί της επιτυχίας ήταν ότι επί τρία διαδοχικά χρόνια όλη η ομάδα, το προπονητικό και ιατρικό τιμ, οι παίκτες, οι φροντιστές, όλοι όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ήμασταν πραγματικά ενωμένοι, μία οικογένεια. Το αποτέλεσμα αυτών των τριών χρόνων ήταν η απίστευτη περσινή σεζόν. Τα τρία χρόνια που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ ήταν πραγματικά φανταστικά, αλλά σίγουρα η προηγούμενη περίοδος ήταν η πιο σπέσιαλ και η καλύτερη ολόκληρης της καριέρας μου, επειδή πήραμε τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο. Δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοια επίδοση σαν κι αυτή που κάναμε εμείς πέρυσι και είμαι περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας”.

Για τη φιέστα μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: “Φυσικά, δεν ξεχνιέται. Ήταν μία μαγική βραδιά, αφού μετά από 34 χρόνια είχαμε καταφέρει δώσουμε σ΄ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο με τους φανταστικούς οπαδούς, τον τίτλο. Αυτή η νύχτα θα είναι για πάντα στη μνήμη μας”.

Για τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ: “Είναι πάρα πολλά αυτά που έχω κρατημένα στο μυαλό μου. Το πρώτο μου γκολ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ως παίκτης του ΠΑΟΚ, στο ματς με την Λάρισα, όταν κατακτήσαμε το πρώτο Κύπελλο, το γκολ που σημείωσα κόντρα στην Βασιλεία στα προκριματικά του Champions League, τις μεγάλες σε διάρκεια και αστείες συζητήσεις που κάναμε στο ξενοδοχείο μετά από το δείπνο, εκατοντάδες στιγμές γέλιου μέσα στα αποδυτήρια. Νομίζω δεν θα έχεις αρκετό χαρτί για να αποτυπώσεις όλες τις καλύτερες στιγμές μου ή εικόνες από τα τρία χρόνια μου στον ΠΑΟΚ”.

Για το ματς – κλειδί και το πιο καθοριστικό γκολ περσινής σεζόν: “Όλα τα παιχνίδια ήταν πολύ σημαντικά, αλλά σίγουρα το πιο ξεχωριστό ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όταν νικήσαμε με 1-0. Επίσης, κάθε γκολ που σημειώσαμε είχε την σημασία του για να φτάσουμε στα περσινά επιτεύγματα. Αν, όμως, έπρεπε να διαλέξω ένα, επειδή ήταν αποφασιστικό για έναν στόχο, θα ήταν αυτό του Ακπομ στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ”.

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: “Όλοι οι ποδοσφαιριστές να πιστεύουν στους εαυτούς τους. Θα πρέπει να δουλεύουν σκληρά και αυτή η προσπάθεια να είναι συνεχής. Ακόμη, να αποδεικνύεις ότι είσαι μία ομάδα ενωμένη όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένεις. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι η βάση για κάθε μεγάλη ομάδα που κυνηγά έναν στόχο. Και φυσικά, το τελευταίο και επίσης σημαντικό: Πρέπει να έχεις τον… κύριο Καλή Τρέλα στην ομάδα σου!”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σερί υψηλών απαιτήσεων

Διαδοχικά παιχνίδια που κρίνουν πολλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ξεκινήσει ξανά τη δουλειά με φόντο ένα άκρως απαιτητικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα.

Οι “ασπρόμαυροι” θα μπουν και πάλι σε λογική αγώνων, καθώς στο “κάδρο” μπαίνουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας… “καυτός”!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες “μάχες” στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

31/3 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ημέρα του Γιώργου Σαββίδη

Κεντρικό πρόσωπο και ευχές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του, σειρά παίρνει σήμερα ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο μεγάλος γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κλείνει σήμερα το 32ο έτος της ηλικίας του, καθώς γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1991.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές του ευχές στον Γιώργο Σαββίδη, αναφέροντας:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, εύχεται στο επίλεκτο μέλος του Σωματείου μας, και συμπαραστάτη όλων των τμημάτων μας, Γιώργο Σαββίδη, χρόνια πολλά για τα 33α γενέθλιά του.

Μία ζωή γεμάτη υγεία, ευτυχία, και πολλές «ασπρόμαυρες» επιτυχίες!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ