ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη συνεδρίαση την επικύρωσαν…

Σήμερα το μεσημέρι η Λίγκα συνεδρίαζε εκτός όλων των υπολοίπων θεμάτων και για να αποφασίσει(;) πότε θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα 6η αγωνιστική. Ήταν όντως όμως η συγκεκριμένη απόφαση αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης; Το PAOK24 έχει το ρεπορτάζ…

Published

on

Παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι των ελληνικών ομάδων έκατσαν σήμερα γύρω από το ίδιο τραπέζι προκειμένου να αποφασίσουν πότε τελικά θα πραγματοποιηθεί η 6η αγωνιστική, φάνηκε από το κλίμα που επικρατούσε στη συνεδρίαση ότι η λύση που τελικά προκρίθηκε είχε προαποφασιστεί. 

Ο ΠΑΟΚ είχε συγκεκριμένη θέση, ζητώντας να επαναληφθεί ότι είχε συμβεί και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις, δηλαδή η 6η αγωνιστική να έπαιρνε τη θέση της 7ης και στη συνέχεια να συνεχιζόταν το πρόγραμμα κανονικά.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρόταση δε βρήκε ιδιαίτερη ανταπόκριση και πως να βρει άλλωστε όταν με βάση το κλίμα που υπήρχε στη συνεδρίαση οι περισσότεροι γνώριζαν πότε τελικά θα πραγματοποιηθεί η εμβόλιμη 6η αγωνιστική.

Άλλωστε οι δυνάμεις του Ολυμπιακού στις συγκεκριμένες ψηφοφορίες είναι γνωστές, με την ομάδα του Πειραιά να εκμεταλλεύεται μονίμως την πλειοψηφία που έχει…

Comments

Trending