ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβάδισμα Αιγινιακού, με 11 παίκτες η Βέροια

Η υπόθεση πρόκριση θα ξεκαθαρίσει τη μεθεπόμενη Τετάρτη (30/8).

Published

on

Προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αιγινιακός ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Βέροιας η οποία «κατέβηκε» με αποστολή μόνο 11 παικτών.

Όπως φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο το επίπεδο ετοιμότητας των δύο ομάδων δεν είναι υψηλό και ο Αιγινιακός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, μιας και η Βέροια δεν είχε παίκτες στον πάγκο της προκειμένου να προχωρήσει σε αλλαγές.

Ο Αιγινιακός πίεζε για να πετύχει γκολ, την ώρα που η Βέροια προσπαθούσε να διατηρήσει το μηδέν παθητικό ενόψει του επαναληπτικού, όμως άντεξε μέχρι το 58′, όταν Δωματάς με ανάποδη κεφαλιά γέμισε και ο Ζούρκος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως μέσα από τη γραμμή.

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα βρεθεί στον όμιλο του ΠΑΟΚ μαζί με τον Λεβαδειακό και τον Απόλλωνα Πόντου.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λεφίδης (78′ Στόικος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (83′ Ταουσάνης), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Στεργίου (63′ Μενικάλι), Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ράδης, Καψάλης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ζυγκερίδης.

Comments

Trending