ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μέσα» οι τρεις, εκτός ο Ακπόμ!

Με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ , με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να γνωστοποιεί μετά το τέλος της τους 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Λάρισα.

Published

on

Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται και οι Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Ζαμπά που προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα, τη στιγμή που διαπιστώθηκε οριστικά πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ημιτενοντώδη και το διάστημα της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.

Εκτός του Μαροκινού χαφ, στη Λάρισα δεν θα ταξιδέψει ο τραυματίας Ενρίκε αλλά ούτε και ο Τσούμπα Άκπομ, μιας και συνεχίζει να πονάει στο χέρι και κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί ενόψει των αγώνων που ακολουθούν. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα μεταβεί το απόγευμα στη Λάρισα, αποτελείται από τους Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Κάνιας, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ζαμπά, Λημνιό, Σφιντέρσκι και Καρέλη, ενώ στο σχετικό δελτίο Τύπου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: 

“Εκατοντάδες μέρες προπόνησης. Χιλιάδες ώρες προετοιμασίας. Τεράστια προσμονή για ένα μεγάλο και δίκαιο κατόρθωμα που άργησε ένα χρόνο. 27 αγώνες. 24 νίκες. Μια ακόμα κι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Μια καταγραφή στοιχείων που χαρακτηρίζουν την αναμέτρηση της Κυριακής (14.04) κόντρα στη Λάρισα.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του έναν ακόμα τελικό. Ένα ματς που η νίκη τελειώνει την αναμονή και του δίνει τον τίτλο. Εύκολο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση. Τι ήταν εύκολο από την αρχή της σεζόν, άλλωστε; Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει δείξει πως διαθέτει τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη νοοτροπία να τα καταφέρει”. 

Comments

Trending