ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Έλληνες και ο Ουάρντα

«Γεμίζει» μέσα στην εβδομάδα η Νέα Μεσημβρία.

Published

on

Ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις των διεθνών παικτών του Δικεφάλου του Βορρά με τις εθνικές τους ομάδες, προκειμένου στη συνέχεια να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη και να τεθούν στη διάθεση του Λουτσέσκου για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Άρη εκτός έδρας.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας και Νίκος Καρέλης βρίσκονται με την αποστολή της Ελλάδας στη Φινλανδία για το κρίσιμο παιχνίδι του ομίλου στο UEFA Nations League.

Η Ελλάδα U21 θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Λευκορωσία για να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ της πρόκρισης στην τελική φάση, με τους Λημνιό και Σιαμπάνη να βρίσκονται από πλευράς ΠΑΟΚ στις επιλογές του Αντώνη Νικοπολίδη.

Πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην αποστολή της Κ19 της εθνικής Ελλάδας για τους φιλικούς αγώνες με τη Λετονία. Ο λόγος για τους Λύρατζη , Τσαούση, Διαμαντή, Μιχαηλίδη και Γαϊτανίδη.

Τέλος, ο Αμρ Ουάρντα παραμένει στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου για το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε διάστημα λίγων ημερών με αντίπαλο τη Σουαζιλάνδη.

Comments

Trending