ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εύκολα, δύσκολα…

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες κατέκτησε πριν από λίγο στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρου του Ηρακλείου η Κ19 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του ΟΦΗ με 4-2.

Published

on

Οι “ασπρόμαυροι” του Πάμπλο Γκαρσία θα μπορούσαν βέβαια να φτάσουν ακόμα πιο εύκολα στη νίκη από τη στιγμή που το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 3-0, ωστόσο λίγα λεπτά αδράνειας στο ξεκίνημα της επανάληψης έβαλαν ξανά στο παιχνίδι τους Κρητικούς. 

Τα γκολ των Γαϊτανίδη (6΄), Δούμτση (22΄) και Τζοβάρα (36΄) άνοιξαν διάπλατα τον δρόμο για τον Δικέφαλο, που έχασε και άλλες ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Κουράκη ωστόσο να σκοράρει δις στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (50΄, 52΄).

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ όμως ήταν άμεση και στο 61΄ ο Γαϊτανίδης έδωσε και πάλι στον Δικέφαλο προβάδισμα δύο τερμάτων, με το 2-4 να παραμένει έως το φινάλε παρά τη σωρεία ευκαιριών που απώλεσαν οι “ασπρόμαυροι”.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος Σ., Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας (75΄ Μανιώτης), Μπαλογιάννης (66΄ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης (63΄ Πανίδηςς), Δούμτσης, Τζοβάρας. 

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα, για την οποία σας ενημέρωνε “ζωντανά” το PAOK24 που βρέθηκε στο “Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο”.

Comments

Trending