ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βελτιωμένος ο καιρός στην Τρίπολη

Στα… λευκά παραμένει η Τρίπολη σήμερα, όπως και η ολόκληρη σχεδόν η Πελοπόννησος. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή και το μετεωρολογικό δελτίο, δεν φαίνεται να βάζουν σε κίνδυνο τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Published

on

Αυτή τη στιγμή, στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας η θερμοκρασία βρίσκεται στους 2 βαθμούς Κελσίου και υπάρχει ηλιοφάνεια, ενώ μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει τους 7 βαθμούς.

Την ώρα του αγώνα δε (19:30), η θερμοκρασία αναμένεται να βρίσκεται στους 4 βαθμούς Κελσίου, ενώ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στο κεντρικό οδικό δίκτυο του Νομού ειδικότερα αλλά και στο εθνικό οδικό δίκτυο που συνδέει την Αθήνα με την Τρίπολη γενικότερα. 

Κατά πάσα πιθανότητα έτσι, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα διεξαχθεί κανονικά, εάν θεωρηθεί δεδομένο πως από το πρωί οι άνθρωποι των γηπεδούχων φροντίζουν για την… αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου, που χθες σκεπάστηκε εξ ολοκλήρου από πολλά εκατοστά χιόνι. 

Στο μεταξύ, στις 11:30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει και η αναμέτρηση των ομάδων Κ19 στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, του οποίου ο αγωνιστικός χώρος είναι συνθετικός.

Comments

Trending