ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα παρακαλάτε να είχε μετρήσει το γκολ του Βαρέλα»

Μνημείο αμπαλοσύνης η σύγκριση με το τελευταίο γκολ στη Γερμανία

Published

on

Τόλμησαν σήμερα να επαναφέρουν στη μνήμη τη φάση του γκολ Βαρέλα. Σε ένα μνημείο αμπαλοσύνης, προσπάθησαν να συγκρίνουν το γκολ που έδινε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, με αυτό που ακυρώθηκε στον Γερμανικό αγώνα Ουνίον-Στουτγάρδη.

 

Σε σαιτ που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της ΑΕΚ έκαναν αυτή  τη σύγκριση και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι… «αφού ακυρώθηκε και αυτό το γκολ στη Γερμανία, καλώς ακυρώθηκε και εκείνο του Βαρέλα».

Οι στιγμές είναι αυτές!

Και οι συγκεκριμένοι έκαναν σύγκριση, γράφοντας το απίστευτο: «Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φάση ο αντίπαλος δεν κάνει καν κίνηση προς την μπάλα, αλλά εμποδίζει ξεκάθαρα το οπτικό πεδίο στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αντίθετα, στη φάση του Μαουρίσιο, πέρα από το ότι εμποδίζει την οπτική γωνία του Μπάρκα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ κάνει κίνηση να αποφύγει την μπάλα και μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον γκολκίπερ της Ενωσης».

Από κάτω βέβαια, ΑΕΚτσής, από εκείνους που προφανώς μετά και την φετινή ήττα στον τελικό έγραφε… «φθάνει με τον ΠΑΟΚ! Θα φθάσουμε στο σημείο να λέμε κακώς δεν μέτρησε εκείνο το γκολ, αφού από τότε όπου μας βρίσκουν μας κερδίζουν», έγραψε και τους αποστόμωσε:

«Δεν είναι ακριβώς ίδιο ,εδώ εμποδίζει το οπτικό και καλα παιδια στον τερματζη ,σε μας ήταν πίσω από τον Μπαρκα και όχι ανάμεσα σ αυτον και την μπάλα οπότε δεν επηρέαζε όπως λένε τα ΠΑΟΚια».

Συνεχίστε… 

Από τότε πάντως το σερί γράφει!

Και συνεχίζεται…

Comments

Trending