ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι κάτι στιγμές (videos)

«Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, δέκα λύπες και μία μεγάλη χαρά» συνηθίζεται να λέγεται από πολλούς σε στιγμές μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης, είτε αυτές αφορούν μία μεγάλη επιτυχία είτε μια μεγάλη απογοήτευση.

Published

on

Κάπως έτσι κύλησε και το 2015 για τον ποδοσφαιρικό Δικέφαλο, μία χρονιά που έρχεται να προστεθεί σε αυτές που οι «ασπρόμαυροι» και ο κόσμος τους δεν γιόρτασαν την κατάκτηση ενός τίτλου στον «βασιλιά των αθλημάτων».

Οι στιγμές που αξίζει κανείς να θυμάται; Ελάχιστες για τη δυναμική και το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Η σημαντικότερη ίσως, η 12η Μαΐου όταν και ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε εφάπαξ προς το Δημόσιο 10,8 εκατομμύρια ευρώ, «σβήνοντας» μονομιάς τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η επόμενη, ήρθε στις 20 Αυγούστου. Τότε, που ο καλύτερος φετινός ΠΑΟΚ διέλυσε την Μπρόντμπι στην κατάμεστη Τούμπα με 5-0 και δημιούργησε τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπα των απανταχού οπαδών του. Δυστυχώς, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Δύο μήνες μετά, στις 25 Οκτωβρίου, ο ΠΑΟΚ συντρίβει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με 3-1, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ μέσα σε ελάχιστα λεπτά κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Φυσικά, δεν μπορεί να παραλείψει κανείς τη 2η μέρα του Σεπτεμβρίου, όταν και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αλλά και την 10η Δεκεμβρίου, όταν ο Δικέφαλος «άλωσε» το Ντόρτμουντ με το γκολ του Ρόμπερτ Μακ.

Comments

Trending