ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"O Στανόγεβιτς με αγνοούσε επίτηδες"

Ο Αμρ Ουάρντα δεν άρπαξε καμία από τις ευκαιρίες που του έδωσαν στον ΠΑΟΚ και πλέον βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι εκτός Τούμπας.

Published

on

Ο Αιγύπτιος προχώρησε σε νέες δηλώσεις στον Τύπο της χώρας του και εξαπέλυσε “ευθεία” επίθεση στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, υποστηρίζοντας πως ο Σέρβος τεχνικός δεν τον υπολόγιζε από την αρχή της προετοιμασίας επίτηδες, ενώ συνέχισε τα περί… 6 εκατ. ευρώ που ζητάει ο ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσει.

“Ο προπονητής με αγνοούσε επίτηδες από τότε που ήρθε το καλοκαίρι, παρά τις εμφανίσεις μου πέρυσι και την καλή μου παρουσία και ξαφνικά, αποφάσισε ότι δεν με υπολογίζει”, ανέφερε ο Ουάρντα στην ιστοσελίδα “youm7.com” ενώ συνέχισε:

“Μου έχουν γίνει προτάσεις από πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά ο ΠΑΟΚ ζητάει 6 εκατ. για να με παραχωρήσει, οπότε κάπου εκεί σταμάτησαν όλες οι διαπραγματεύσεις. Υπήρχε και μία πρόταση από τη Σαουδική Αραβία μετά, για δανεισμό ως το τέλος της σεζόν. Εγώ θέλω να παίξω εκεί, το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Θέλω να παίξω, για να κρατήσω τη θέση μου στην Εθνική ομάδα, που θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018”.

Comments

Trending