ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aνακατεύει την τράπουλα ο Λουτσέσκου

Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάθος στον πάγκο φέτος κι αυτό φαίνεται από τα ονόματα που μένουν σε κάθε αγώνα εκτός αποστολής…

Published

on

Έτσι και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός και “βαριά” ονόματα, όπως αυτά των Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζά, Ακπόμ και Ουάρντα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να ανακατεύει και πάλι την τράπουλα για το αυριανό παιχνίδι.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, δοκίμασε διάφορα πρόσωπα σήμερα στο πλαίσιο της προπόνησης στην Τούμπα, χωρίς να είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τελικό του πλάνο για το αυριανό ντέρμπι, καθώς σε πολλές θέσεις άλλαζαν συνεχώς οι παίκτες.

Στο τέρμα θα είναι και πάλι ο Πασχαλάκης, ενώ όλα δείχνουν ότι στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μάτος, Κρέσπο,  Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Στο κέντρο, ο Μαουρίσιο μοιάζει πιο σίγουρος, με τον Λουτσέσκου να δοκιμάζει ως παρτενέρ του τόσο τον Βέρνμπλουμ, όσο και τον Κάνιας, με τον Σουηδό να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ φαίνεται πως επιστρέφει και ο Πέλκας.

Στα άκρα, προβάδισμα έχουν οι Ζαμπά και Ελ Καντουρί, με τους Μπίσεσβαρ και Λημνιό πάντως να διεκδικούν θέση, ενώ στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς και ο Καρέλης άλλαζαν συνεχώς θέσεις στις δοκιμές, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να παίρνει αύριο τις τελικές του αποφάσεις.

Comments

Trending