ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πάρτι του ΠΑΟΚ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκα με την τριάδα παραγόντων του ΠΑΟΚ να αποχωρούν απολύτως δικαιωμένοι για την στρατηγική που ακολούθησαν. Τα δύο κρίσιμα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Published

on

Οι κ.κ. Αγγελίδης, Βρύζας και Γκαγκάτσης, κατάφεραν να πείσουν για τις θέσεις του ΠΑΟΚ και να συμβούν δύο πολύ σημαντικά γεγονότα.

Πρώτα απ όλα, η Σούπερ Λίγκα θα ορίσει επιτροπή που θα επισκεφτεί τον Υπουργό Δικαιοσύνης για να ζητήσει να περάσουν ως κατεπείγουσες οι ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Δεύτερον, θα ζητηθεί από την ΕΠΟ επισήμως, να κληθεί ο Χιου Ντάλας σε συνεδρίαση της Λίγκας για να εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασής του που αγορά την απεμπλοκή του από τους ορισμούς διαιτητών.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ δεν επέμεινε στην σκέψη της για να βρεθεί τρόπος να έρθουν ξένοι διαιτητές, αφού η ΕΠΟ καλύπτεται από τη βάση σχεδίου ανακοίνωσης που θα συντάξει η Λίγκα και έχει προτείνει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Πρέπει να επαναλάβουμε γιατί κακώς διέρρευσε αρχικά σε διάφορες ιστοσελίδες, πως στο θέμα της ψηφοφορίας της Λίγκας για Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο, ο ΠΑΟΚ πήρε τον λόγο πριν ξεκινήσει αυτή και ξεκαθάρισε πως θα απέχει απ΄ αυτήν.

Ο λόγος είναι ότι ως διαδικασία είναι προσχηματική, στερείται ουσίας και εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα τα οποία δεν είναι ικανά να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η αποχή του ΠΑΟΚ συμβολίζει την άρνησή του σε μία θεατρική προσπάθεια ελέγχου της κοινής γνώμης χωρίς να λύνει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ξανά αν πρόκειται για αποχή, λευκό ή παρών, η ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως είναι αποχή για τους παραπάνω λόγους.  

Comments

Trending