ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Διώχνει Ροντρίγκες ο Τούντορ»!
Μπορεί ο Γκάρι Ροντρίγκες να μετράει μόλις έξι μήνες στη Γαλατάσαραϊ και στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μόνο απίθανο δεν είναι να αποχωρήσει από την "Τσιμ Μπομ" παρά το ότι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της είναι ο Ίγκορ Τούντορ.
Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ολλανδικής ιστοσελίδας “soccernews.nl”, έχοντας ως κεντρικό θέμα το μέλλον των δύο Ολλανδών σούπερ σταρ της Γαλατάσαραϊ, Γουέσλι Σνάιντερ και Νάιτζελ Ντε Γιονγκ.
Συγκεκριμένα, αυτό αναφέρει: “Η Γαλατάσαραϊ είχε την περασμένη σεζόν τρεις Ολλανδούς, αλλά σε ότι έχει να κάνει με τον Ίγκορ Τούντορ, δεν υπάρχει χώρος για κανέναν στην Κωνσταντινούπολη αυτό το καλοκαίρι.
Ο Τούντορ έχει ήδη επιβεβαιώσει πως ο Γουέσλι Σνάιντερ δεν βρίσκεται πια στα πλάνα του και το ίδιο ισχύει για τον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ. Ο Σνάιντερ έχει ήδη συνδεθεί με την πρώην του ομάδα, τον Άγιαξ, αλλά και ορισμένα κλαμπ της Ιταλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ο Ντε Γιονγκ θα μπορούσε να αγωνιστεί στη Φέγενοορντ.
Ο τρίτος Ολλανδός στην “Τσιμ Μπομ” είναι ο Γκάρι Μέντεζ Ροντρίγκες. Μπορεί και αυτός να φύγει, παρά το ότι υπέγραψε με το κλαμπ πριν από λίγο καιρό. Ο Ροντρίγκες είναι προϊόν των ακαδημιών της Φέγενοορντ, αλλά στο ολλανδικό ποδόσφαιρο δεν πήγε πιο μακριά από την Ντόρντρεχτ. Μετά από αυτήν, αγωνίστηκε για την Λέφσκι Σόφιας και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης”.