ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτι σαν… προετοιμασία!

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε και σήμερα το πρόγραμμα για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Published

on

“Κάτι από καλοκαιρινή προετοιμασία θύμισε το τελευταίο διήμερο στην Νέα Μεσημβρία, με το τεχνικό επιτελείο να προγραμματίζει δύο διπλές προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων την επόμενη εβδομάδα.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος το πρωί ήταν υψηλής έντασης. Μετά την προθέρμανση ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στην συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια 5 Vs 5 με το γήπεδο να χωρίζεται στην μέση και τους παίκτες να μοιράζονται σε τέσσερα γκρουπ.

Το απόγευμα η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Μετά το ζέσταμα, διεξήχθη παιχνίδι 10 Vs 10 με μικρές εστίες και στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και δούλεψαν εναλλάξ. Όσο το ένα έκανε εξάσκηση στα τελειώματα το άλλο δούλευε στο τακτικό κομμάτι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση στις 11:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ενώ το επόμενο “ραντεβού” παικτών και Λουτσέσκου θα είναι την Τρίτη (2/1).

Comments

Trending