ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μάχη» για το ρεκόρ!

Ως αναπόσπαστα μέλη της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ, οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι "μέσα" σε όλα τα ρεκόρ που έχει σπάσει ο Δικέφαλος τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο, οι δυο τους μπορούν να πάρουν ένα… έξτρα παράσημο από τους συμπαίκτες τους στο τέλος της σεζόν!

Published

on

Όπως έχετε διαβάσει στο PAOK24, o Αθηναίος τερματοφύλακας και ο Ισπανός στόπερ είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που δεν έχουν χάσει ούτε ένα λεπτό δράσης στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Έτσι, δεν προκαλεί εντύπωση το ότι αμφότεροι αποτελούν δύο από τους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας!

Και αυτό γιατί υπάρχουν δύο παίκτες με… εννέα περισσότερα λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν, για τον εξής απλό λόγο: Τα συνολικά λεπτά που αγωνίστηκε η ομάδα τους λόγω καθυστερήσεων, είναι περισσότερα σε σχέση με αυτά των παιχνιδιών του ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για τον Ισπανό αμυντικό της Ξάνθης, Χόρχε Κασάδο και τον Σέρβο τερματοφύλακα της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, οι οποίοι “μετράνε” μέχρι στιγμής 2.382 λεπτά συμμετοχής, τη στιγμή που Πασχαλάκης και Κρέσπο έχουν καταγράψει 2.373 λεπτά βάσει των επίσημων στατιστικών της Σούπερ Λίγκας! 

Την πρώτη πεντάδα, συμπληρώνει ο Νιγηριανός αμυντικός της Λαμίας, Ντανιέλ Αντέτζο, ο οποίος έχει αγωνιστεί 2.371 λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα.

Comments

Trending