ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μπαμπά τους ξεφτίλισες!»

Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη το «μαφιόζικο» χτύπημα σε βάρος του αρχιδιαιτητή, Γιώργου Μπίκα, ο οποίος «πληρώνει» το γεγονός ότι μπήκε στο ποδόσφαιρο για να καθαρίσει τον χώρο της ελληνικής διαιτησίας.

Published

on

Με την οικογένεια του κ. Μπίκα να είναι συγκλονισμένη από το κάψιμο του σπιτιού τους στην Ιερισσό της Χαλκιδικής, σε μία κατοικία που δε χρησιμοποιούσαν μόνο για παραθέριση του καλοκαιρινούς μήνες αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στον χρόνο, ο γιος του αρχιδιαιτητή, Στέλιος, εξέφρασε την οργή του για όσα συνέβησαν, αλλά και την περηφάνια του για τον πατέρα του.

Αναλυτικά το μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Facebook».

«Αριστερά στη φωτογραφία φαίνεται το κατόρθωμα σας μάγκες. Καταφέρατε και κάψατε ένα σπίτι μια ολόκληρη ζωή που ήταν οι κόποι και το όνειρο δυο τίμιων ανθρώπων των γονιών μου. Δεξιά στη φωτογραφία φαίνεται ότι θα βγούμε πιο δυνατοί όλοι μετά από αυτό μαζί με το κορίτσι μας που άντεξε και είναι ξανά μαζί μας. Θέλω να ξέρετε ότι μας δέσατε πιο πολύ και να καμαρώνετε την ξεφτίλα σας που ένας ΑΝΤΡΑΣ μόνος του κατάφερε και σας ξεφτίλισε σε όλη την Ελλάδα. Εγώ και η οικογένεια μου σας ευχαριστούμε όλους που από χθες είστε στο πλευρό μας. Καλημέρα».

Ο γιος του Μπίκα είχε εκφραστεί και χτες μετά το συμβάν, γράφοντας:

«Είσαι ο μεγαλύτερος μάγκας που υπάρχει. Ένα έχω να σου πω. Ξεκίνησες μόνος σου και κατάφερες μόνος σου να φτάσεις ως εδώ. Ο Θεός βλέπει από ψηλά. Ας συγχωρέσει τους “άντρες” που το έκαναν αυτό. Τους ΝΙΚΗΣΕΣ. Σ αγαπάω!!!».

Comments

Trending