ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εισαγγελική παρέμβαση κατά της ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Όλες οι κινήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στο μικροσκόπιο

Published

on

Η εισαγγελέας Αθηνών Σαπφώ Κατσανάκη έχει στα χέρια της έναν ογκώδη φάκελο που αφορά όλες τις κινήσεις Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Η αρχή γίνεται με την καταγγελία εναντίον του κ. Αρκούδηπου έγινε από τον κ. Παναγόπουλο, υπόθεση που θα εξεταστεί ποινικά. Υπάρχουν όμως και άλλα θέματα που θα απασχολήσουν την εισαγγελέα.

Η κ. Κατσανάκη θα ελέγξει αν από δόλο ή από αμέλεια εκδόθηκε απόφαση πέντε λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Βόλο. Το να διαφύγει μιας Επιτροπής που ασχολείται με ένα ποδοσφαιρικό θέμα οτι η μια εκ των δυο ομάδων αγωνίζεται και μάλιστα στην έδρα της εκείνη την ημέρα, είναι κάτι πρωτάκουστο. Διότι δεν μιλάμε για ένα μονομελές όργανο, αλλά για ανθρώπους που συνεδρίαζαν από το μεσημέρι εκείνης της ημέρας.

Ενα επιπλέον θέμα έχει να κάνει με την εξέταση της πιθανότητας παραβίασης προσωπικών δεδομένων μετά την επίσκεψη της κ. Ειρήνης Μαρούπα στον εισαγγελέα Βασίλη Πλιώτα.

Η εισαγγελέας Αθηνών έχει στα χέρια της ένα κουβάρι να ξεμπλέξει και έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα προκύψει από όλες αυτές τις υποθέσεις.

Comments

Trending