ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήρθε η ώρα;

Όταν άφηνε την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ για τη Γαλικία, σίγουρα δεν περίμενε αυτό το ξεκίνημα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Published

on

Ο λόγος για τον Πέρεθ Λούκας και το “μουδιασμένο” ξεκίνημα που έχει κάνει στην ομάδα της πατρίδας του, κάτι που βεβαίως οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει με το… καλημέρα.

Όπως φαίνεται ωστόσο, η “μεγάλη” ώρα έφτασε για τον Ισπανό, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του την Κυριακή κόντρα στη Βαλένθια στο “Ριαθόρ”.

Ο προπονητής του Λούκας, Βίκτορ Φερνάντεζ παραχώρησε μία συνέντευξη στα ισπανικά μέσα και μεταξύ άλλων μίλησε και για το νέο απόκτημα της ομάδας του.

“Ο Λούκας υπέστη μυικό τραυματισμό δύο φορές στο ίδιο σημείο, μία στη δεύτερη του προπόνηση με την ομάδα και μία μετά το παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Χιχόν και χρειάστηκαν εβδομάδες για να είναι έτοιμος. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Έχει τη δυνατότητα να ηγηθεί και μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα. Την τελευταία σεζόν στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με εννιά γκολ, μία επίδοση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι δεν είναι σέντερ φορ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας για τον Λούκας.

Comments

Trending