ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μεγαλώσαμε πολύ μετά τη νίκη στην Τούμπα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε στην πατρίδα του για το πρωτάθλημα που κατακτά φέτος με την ομάδα του και ξεχώρισε τη νίκη στην Τούμπα πριν τα πλέι οφ και τη διακοπή.

Published

on

«Ο ΠΑΟΚ διατήρησε το ρόστερ του. Το ίδιο κάναμε κι εμείς. Οι διαφορές είναι ότι εμείς εξελιχθήκαμε, είχαμε νεαρούς παίκτες με πολλές δυνατότητες για εξέλιξη. Όπως και να έχει, δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα. Η ομάδα μου έχει φανταστικό πνεύμα, τρομερή ποιότητα. Απόδειξη αποτελεί η συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μη μου πεις ότι είναι εύκολο να αποκλείσεις την Κράσνονταρ, την Βικτόρια Πλζεν, τον Ερυθρό Αστέρα ή την Άρσεναλ» είπε αρχικά και συνέχισε…

«Δεν υπάρχει ανισορροπία. Όταν τελείωσε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, ήταν πολύ ισορροπημένη η βαθμολογία. Μέχρι να παίξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, είχαμε δύο βαθμούς διαφορά. Ο θρίαμβος στην Τούμπα μπορεί να αποδυνάμωσε τον ΠΑΟΚ ψυχολογικά, αλλά ο Αμπέλ μπορεί να απαντήσει σε αυτό καλύτερα από εμένα. Αντιθέτως, εμείς μεγαλώσαμε πολύ μετά από αυτή τη νίκη. Τα πλέι οφ δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, το να αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Το πρωτάθλημα είναι περίπλοκο, δύσκολο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Comments

Trending