ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Sun: «Ο Μουρίνιο πρότεινε στην Γιουνάιτεντ τον Μάριο Μπράνκο»!

Την πρόσληψη του Μάριο Μπράνκο πρότεινε ο Ζοζέ Μουρίνιο πριν απομακρυνθεί από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα "Sun", στην ηλεκτρονική της έκδοση!

Published

on

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτάθηκε να ακολουθήσει τη συμβουλή του Ζοσέ Μουρίνιο και να προσλάβει τον Πορτογάλο Μάριο Μπράνκο ως αθλητικό διευθυντή. Ο Μουρίνιο το είπε στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, πριν απολυθεί, να προσπαθήσουν να φέρουν στην ομάδα τον Μπράνκο.

Το στέλεχος από την Πορτογαλία έχει κάνει θαύματα αυτή τη σεζόν βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να εκπλήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο μετά από 34 χρόνια. Ο Μπράνκο εργάζεται στον ΠΑΟΚ μόλις έναν χρόνο, αλλά αναζωογόνησε το κλαμπ, εργαζόμενος εντυπωσιακά στη μεταγραφική αγορά!

Θα αποδεχόταν, ωστόσο, την ευκαιρία να μεταβεί στο Ολντ Τράφορντ και να εργαστεί υπό το νέο αφεντικό των Κόκκινων Διαβόλων, Ολεγκ Γκούναρ Σόλσκιερ;  Πηγή κοντά στον Μπράνκο είπε στη SunSport: «Ο Μάριο έχει δείξει ότι έχει όλα τα εφόδια για να εργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ ξαναγεννιέται και γίνεται μια αναδυόμενη δύναμη στην Ευρώπη χάρη σε αυτόν. Ωστόσο, με πρόκληση όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μοναδική ευκαιρία στη ζωή και ελπίζουμε οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ να έλαβαν υπόψη τις συστάσεις του Μουρίνιο»!

Ο Μπράνκο, έφτασε στην Ελλάδα από τη Χάιντουκ Σπλιτ και αρχικά ήταν επικεφαλής ανάπτυξης, πριν αναβαθμιστεί στον ρόλο του αθλητικού διευθυντή τον Νοέμβριο. Έχει επίσης εργαστεί στην Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία».!

Comments

Trending