ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο… δρόμο τα εκατομμύρια για ΠΑΟΚ!

Η Άρσεναλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουότφορντ και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο από την έναρξη της φετινής σεζόν στην Premier League.

Published

on

Μπορεί η πορεία των «κανονιέρηδων» να μην αποτελεί μία ειδησεογραφία που ενδιαφέρει άμεσα τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για την πορεία ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Λούκας Πέρεθ στους Λονδρέζους, με τον «Δικέφαλο» να περιμένει τα εκατομμύρια που του αναλογούν από αυτό το super deal!

Ο Αρσέν Βενγκέρ στο περιθώριο των δηλώσεων του μετά το παιχνίδι με τη Γουότφορντ απάντησε σε σχετική ερώτηση για τη φάση στην οποία βρίσκονται οι μεταγραφές των Μουστάφι και Λούκας, με τον Αλσατό τεχνικό να τονίζει:

«Έχουν περάσει και οι δύο ποδοσφαιριστές τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον απομένει να ολοκληρώσουμε τη γραφειοκρατική δουλειά για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους».

Μετά την πλέον επίσημη επιβεβαίωση για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Λούκας στην Άρσεναλ δια στόματος Βενγκέρ, ο ΠΑΟΚ πλέον περιμένει τα 6 εκατομμύρια ευρώ που του αναλογούν, μιας και οι Λονδρέζοι πληρώνουν στη Λα Κορούνια τη ρήτρα των 20 εκατομμυρίων ευρώ που είχε τοποθετηθεί στο συμβόλαιο του Ισπανού, με τον «Δικέφαλο» να καρπώνεται το ποσό από το 30% των δικαιωμάτων του.

Comments

Trending