ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βιεϊρίνια πέφτει για να επιστρέψει

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ο Αντρέ Βιεϊρίνια έδειξε και πάλι τις προθέσεις του.

Published

on

Μέσα σε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών πάντα υπάρχει το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος έχει πει μέχρι και με επίσημη συνέντευξη του στη FORZA ότι επιθυμεί να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. 

Μάλιστα παρά τις αρχικές συζητήσεις του Δικεφάλου με τον παίκτη, όταν ο Πορτογάλος ζητούσε τα ίδια χρήματα που παίρνει και στην Γερμανία, ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2016 έχει κάνει γερή μείωση στις αποδοχές που είχε ζητήσει στις αρχές καλοκαιριού. 

Έτσι ο παίκτης που ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ και έτσι πήρε την μεταγραφή του στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει πέσει πλέον κάτω από το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ εάν τον επόμενο χρόνο μείνει στην Γερμανία και στην Βόλφσμπουργκ θα καρπωθεί περίπου 2,2 εκατ. ευρώ. 

Από την μεριά τους στον ΠΑΟΚ όλοι ξέρουν ότι ο παίκτης Βιεϊρίνια θα βοηθήσει σε όποια θέση και αν αγωνιστεί στην 11άδα του Λουτσέσκου και θα είναι ίσως η ποιοτικότερη προσθήκη για τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά το θέμα κολλάει στο οικονομικό και στις απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας που δεν έχουν πέσει από την αρχή των συζητήσεων, στην έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Comments

Trending